Investiții derulate de Apele Române, cu fonduri guvernamentale solicitate în anii precedenți prin amendamente depuse la buget

Am adresat o solicitare către Sistemul de Gospodărire a Apelor Vrancea pentru a afla ce lucrări sunt în desfășurare și de unde provin banii pentru ele. Am aflat că în momentul de față s-au demarat proceduri de achiziție publică pentru trei lucrări, în valoare totală de 64,95 milioane lei, fără TVA, iar banii au fost alocați în 2020 cu sprijinul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Mai mult, tot pentru anul 2020, au fost propuse lucrări de reprofilare și regularizare pe albiile a încă cinci râuri și pârâuri.

De când sunt parlamentar, împreună cu colegul deputat Ion Ștefan, am depus o serie de amendamente la legea bugetului, de fiecare dată aflându-se între ele unele referitoare la acordarea de bani pentru realizarea unor apărări de mal și alte lucrări cu rol de protecție a unor localități. Din păcate de fiecare dată amendamentele au fost respinse fără drept de apel, încă din comisii, fără a fi dezbătute, împotriva lor votând toți parlamentarii PSD de Vrancea, la comanda lui Oprișan. Mă bucur că, iată, guvernarea PNL alocă fonduri pentru trei lucrări, în valoare totală de 64,95 milioane lei, fără TVA, iar banii au fost alocați în acest an cu sprijinul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Mai mult, tot pentru anul 2020, au fost propuse lucrări de reprofilare și regularizare pe albiile a încă cinci râuri și pâraie, după cum am fost informat în urma unor întrebări adresate SGA Vrancea.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *