Solicit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) să găsească soluții eficiente pentru reabilitarea DN 2 N pe sectorul de drum Dumitrești – Vintileasca

Declarație de presă

Raportul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vrancea pe anul 2018 a scos în evidență faptul că pagubele totale produse de fenomenele meteorologice periculoase, de inundații și alunecări de teren au ajuns la aproximativ 20 milioane de euro. O pagubă uriașă care scoate în evidență mai multe lucruri: tăierile necontrolate de păduri din Vrancea și lucrările de mântuială făcute de administrația județeană, dar și de cea centrală, pe anumite sectoare de drum.

Dacă s-ar tăia mai puține păduri iar drumurile județene și naționale ar fi reabilitate profesionist, nu am mai asista la pagube atât de mari. Însă pentru asta este nevoie de intervenția fermă a statului în ceea ce privește tăierile ilegale de păduri și de implicare reală a responsabililor pentru starea drumurilor județene și naționale.

De aceea, solicit CNAIR să găsească urgent soluții pentru reabilitarea DN 2 N sectorul de drum Dumitrești – Chiojdeni – Jitia – Vintileasca, un drum care pune în pericol viața vrâncenilor.

Cătălin Dumitru Toma, senator PNL de Vrancea

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *