Consider că schimbările extrem de dese din învățământ nu pot face deloc bine elevilor!

Elevii din cadrul mai multor asociații de profil din România și-au exprimat deja nemulțumirea față de faptul că, ”pentru a nu știu câta oară, Guvernul vrea să schimbe legile educației fără să se consulte cu noi, elevii, cei care suntem principalii beneficiari ai sistemului”. Și cine propune noile schimbări? Ministrul cu alte trei mandate în funtea Educației, mandate în care sistemul de învățământ a fost extrem de bulversat.

Alte nemulțumiri ale elevilor vizează intervenția politicului în școală și știm bine că în Vrancea un fost inspector chema elevii prin SMS la inaugurarea unor investiții la care urmau să participe invitații PSD-ului. Cât despre corupția din anumite zone ale sistemului de învățământ și aici ar fi destule de spus, iar elevii care au decis să se exprime public au în vedere faptul că un grad ridicat de corupție afectează orice domeniu din România.

În calitate de profesor, nu pot decât să-mi declar susținerea față de elevii care arată că le pasă de ceea ce se întâmplă în învățământ. Doar cu un sistem eficient putem scoate de pe băncile școlii valori care să-și pună amprenta pe cum merg lucrurile în țara asta. Și, da, cred că schimbările extrem de dese din învățământ nu pot face deloc bine!

#româniitrebuiesăștie

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *