Bilanțul activității mele parlamentare, după un an și jumătate de mandat

Stimați vrânceni, stimați români!

Au trecut 18 luni de când m-ați mandatat să vă reprezint interesele în Parlamentul României, din partea Partidului Național Liberal. Pot să vă spun acum, cu toată încrederea, că am făcut și fac tot ceea ce este posibil din postura de senator al unui partid de opoziție, pentru a pune pe tapet, la București, cele mai grave probleme ale societății noastre.

Bilanțul de senator după un an și jumătate cred că reflectă faptul că mi-am îndeplinit obligațiile și v-am reprezentat cu responsabilitate.

În Senat am luat cuvântul de 56 de ori. Intervențiile s-au axat pe numeroase probleme ce țin de diverse domenii de activitate. Consider că am reușit să acopăr o paletă largă de chestiuni care mi-au fost semnalate de către cetățeni, dar și observații cu privire la proiectele legislative. Totodată, am adresat 46 de întrebări miniștrilor Guvernului României, cele mai multe dintre răspunsurile primite fiind, în opinia mea, nesatisfăcătoare.

Am semnat 33 de inițiative legislative și am făcut 13 declarații politice, interpelându-l de câteva ori și pe premierul României. Acestea nu sunt cifre seci, ci reflectă o activitate intensă în conformitate cu atribuțiile mele.

În toată activitatea mea, am fost susținut de președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, de colegii senatori și liberali ai PNL, de colegul meu vrâncean, deputatul Ion Ștefan, echipa PNL fiind extrem de activă în Parlament, dovedind că reprezintă principalul partid de opoziție din România.

Adesea am fost prezent la emisiuni TV în direct, pentru a răspunde întrebărilor jurnaliștilor cu privire la activitatea parlamentară, organizând și câteva zeci de conferințe de presă. Am onorat invitații la numeroase evenimente la nivel național și județean, pentru a fi în mijlocul oamenilor care mi-au acordat încrederea la alegerile din decembrie 2016. În fiecare săptămână, la Focșani, București sau Jariștea am primit în audiență sute de oameni, în cadrul a peste 100 de audiențe, oameni care mi-au relatat problemele cu care se confruntă.

Pentru a vedea în detaliu date despre activitatea mea parlamentară vă invit să accesați site-ul www.cătălintoma.ro, un site realizat pentru a fi cât mai transparent în ceea ce privește activitatea mea. Vă doresc o vară liniștită și la reluarea activității parlamentare vă asigur că voi continua să fiu extrem de activ în postura de senator PNL de Vrancea.

#vrânceniitrebuiesăștie

#româniitrebuiesăștie

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *